a2o is op zoek naar een Coördinator Kandidaturen

Om onze kandidaturen in goede banen te leiden zoeken we een nieuwe verantwoordelijke voor de administratieve opvolging.

WIE ZOEKEN WE?
a2o is een architectenbureau met een 50-tal medewerkers. Ons werkveld strekt zich uit van architectuur over interieur tot stedenbouwkundige projecten. Met een werkplek in Hasselt en Brussel werken we aan uiteenlopende bouwprojecten over het hele land. In de sector zijn we gekend als een betrouwbare partner die kwalitatieve projecten ontwerpt en realiseert binnen strikte en vaak uitdagende randvoorwaarden. Ons team weet wat het is om samen te presteren en er is een groot gevoel van samenhorigheid onder de collega’s. Ongeveer één derde van onze opdrachtenportefieulle verwerven we via openbare aanbestedingen. Daarvoor kandideren we alleen maar ook vaak in in team met collega’s, ingenieurs en andere bouwpartners. Kandidatuurstellingen en wedstrijden zijn onze tweede natuur geworden. Om deze taak in goede banen te leiden zoeken we een nieuwe verantwoordelijke voor de administratieve opvolging van de kandidaturen.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?
− Je hebt een bachelorsdiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie.
− Je bent sterk in communicatie en een uitgesproken teamspeler.
− Je werkt zelfstandig, neemt initiatief en schuwt geen verantwoordelijkheid.
− Je bent bijzonder stipt en je beschikt over een goede dosis organisatietalent (opvolging van de dossiers, omgaan met deadlines).
− Je stelt je flexibel op en gaat gestructureerd en nauwkeurig te werk.
− Je bent bereid om in deze rol te verder te groeien en samen met ons te professionaliseren.
− Je hebt affiniteit met taal. Een vlotte beheersing van het Nederlands, Frans en Engels zijn vereist.

WAT BIEDEN WE?
− Een voltijdse job in een dynamisch architectenkantoor op kruissnelheid maar met veel ambitie en met tal van (internationale) samenwerkingen. Deze vacature vullen we in in Hasselt.
− Ruimte voor inspiratie, een professioneel netwerk en vorming.
− Een contract van onbepaalde duur.
− Een marktconforme verloning.


INTERESSE?
Verras ons met je CV en motivatiebrief en wie weet nodigen we je uit voor een gesprek in Hasselt. Mailen doe je uiterlijk op 26 februari naar jobs@a2o.be Ten laatste op 8 maart hoor je of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard gaan wij discreet om met jouw kandidatuur.